File: apcupsd-bug-2

package info (click to toggle)
apcupsd 3.8.5-1.1.1
  • links: PTS
  • area: main
  • in suites: woody
  • size: 7,012 kB
  • ctags: 2,783
  • sloc: ansic: 26,374; sh: 3,012; makefile: 1,860; cpp: 1,713; perl: 191; sed: 93
file content (52 lines) | stat: -rw-r--r-- 2,061 bytes parent folder | download | duplicates (2)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
From riccardo@master.oasi.gpa.it Thu Feb 25 00:03:09 1999 +0100
Status: R
X-Status: A
X-Keywords:
Return-Path: <sven@saw.rwth-aachen.de>
Received: from box1.tin.it
	by localhost with POP3 (fetchmail-4.7.4)
	for fizban@localhost (single-drop); Thu, 25 Feb 1999 00:03:09 +0100 (CET)
Received: from dandata ([195.249.86.100]) by fep04-svc.tin.it
          (InterMail v4.0 201-221-105) with ESMTP
          id <19990224225750.HOZY17767.fep04-svc@dandata>
          for <riccardo@master.oasi.gpa.it>; Wed, 24 Feb 1999 23:57:50 +0100
Received: (from nobody@localhost)
	by dandata (8.8.5/8.8.8) id AAA01500;
	Thu, 25 Feb 1999 00:02:17 +0100
Date: Thu, 25 Feb 1999 00:02:17 +0100
From: sven@saw.rwth-aachen.de
Message-Id: <199902242302.AAA01500@dandata>
X-Authentication-Warning: dandata: nobody set sender to sven@saw.rwth-aachen.de using -f
To: brisse@acm.org, riccardo@master.oasi.gpa.it
Subject: [APCUPSD-BUG] Is 3.5.2 beta?!

Operating System: linuxrh - Other: 
Email: sven@saw.rwth-aachen.de
Subject: Is 3.5.2 beta?!

Problem:
Hi there,

I know this is free software so I should be happy its there and not complain.
I am kind of frustrated with trying to get apcupsd 3.5.2 to work on my Redhat 5.2 
system and since you asked for bug reports, I�m going to tell you what I think 
anyway.

1) What is the sense of requiring the /etc/apcupsd.conf file with to start with
    �## apcupsd 3.5.1 ##� when I am using 3.5.2? Why doesn�t apcupsd not
   complain though when there is NO config file at all?

2) I got a APC Smart-UPS 700. When I have set �ACCESS true�, which I haven�t
    found any documentation on, apcupsd doesn�t do anything when there is a
    power failure. Took me a while to figure that one out.

3) I�ve set �TIMEOUT 300� with BATTERYLEVEL and MINUTES commented out.
    Thought that would give me 5 minutes before the machine is shut down 
    after I switch off power - but it always goes down right after 30 seconds.

4) It never comes up again after power is back :-(.

Thanks for reading this, even better if you could drop me a line..

Sven