File: configure.ac

package info (click to toggle)
apertium-is-sv 0.1.0~r76450-3
  • links: PTS, VCS
  • area: main
  • in suites: bullseye, sid
  • size: 12,180 kB
  • sloc: xml: 469; makefile: 209; sh: 116
file content (37 lines) | stat: -rw-r--r-- 1,157 bytes parent folder | download | duplicates (2)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
#                                               -*- Autoconf -*-
# Process this file with autoconf to produce a configure script.

AC_PREREQ(2.52)

m4_define([required_apertium_version], [3.2.0])
m4_define([required_lttoolbox_version], [3.2.0])

AC_INIT([apertium-is-sv], [0.1.0], [tihomir.rangelov@gmail.com])
AM_INIT_AUTOMAKE([apertium-is-sv], [0.1.0], no-define)
AC_PROG_LN_S
AC_PROG_AWK

PKG_CHECK_MODULES(APERTIUM,   apertium >= required_apertium_version, [], [PKG_CHECK_MODULES(APERTIUM,   apertium-3.2 >= required_apertium_version)])
PKG_CHECK_MODULES(LTTOOLBOX, lttoolbox >= required_lttoolbox_version, [], [PKG_CHECK_MODULES(LTTOOLBOX, lttoolbox-3.2 >= required_lttoolbox_version)])

AC_PATH_PROG(CGCOMP, cg-comp, no)
if test x$ac_cv_path_CGCOMP = x
then
  AC_MSG_ERROR([You don't have cg-comp installed.])
fi
if test x$ac_cv_path_CGPROC = xno
then
  AC_MSG_ERROR([You don't have cg-comp installed.])
fi

AC_PATH_PROG(CGPROC, cg-proc, no)
if test x$ac_cv_path_CGPROC = x
then
  AC_MSG_ERROR([You don't have cg-proc installed.])
fi
if test x$ac_cv_path_CGPROC = xno
then
  AC_MSG_ERROR([You don't have cg-proc installed.])
fi

AC_OUTPUT([Makefile])