File: x459.html

package info (click to toggle)
stopmotion 0.8.4-3
  • links: PTS, VCS
  • area: main
  • in suites: bullseye, buster, sid
  • size: 8,120 kB
  • sloc: cpp: 15,949; makefile: 4
file content (163 lines) | stat: -rw-r--r-- 2,296 bytes parent folder | download | duplicates (6)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN""http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<HTML
><HEAD
><TITLE
>Troubleshooting</TITLE
><META
NAME="GENERATOR"
CONTENT="Modular DocBook HTML Stylesheet Version 1.79"><LINK
REL="HOME"
TITLE="Stopmotion user manual"
HREF="index.html"><LINK
REL="PREVIOUS"
TITLE="Getting access to the image files in your animation."
HREF="x272.html"></HEAD
><BODY
CLASS="section"
BGCOLOR="#FFFFFF"
TEXT="#000000"
LINK="#0000FF"
VLINK="#840084"
ALINK="#0000FF"
><DIV
CLASS="NAVHEADER"
><TABLE
SUMMARY="Header navigation table"
WIDTH="100%"
BORDER="0"
CELLPADDING="0"
CELLSPACING="0"
><TR
><TH
COLSPAN="3"
ALIGN="center"
><SPAN
CLASS="application"
>Stopmotion</SPAN
> user manual</TH
></TR
><TR
><TD
WIDTH="10%"
ALIGN="left"
VALIGN="bottom"
><A
HREF="x272.html"
ACCESSKEY="P"
>Prev</A
></TD
><TD
WIDTH="80%"
ALIGN="center"
VALIGN="bottom"
></TD
><TD
WIDTH="10%"
ALIGN="right"
VALIGN="bottom"
>&nbsp;</TD
></TR
></TABLE
><HR
ALIGN="LEFT"
WIDTH="100%"></DIV
><DIV
CLASS="section"
><H1
CLASS="section"
><A
NAME="AEN459"
>12. Troubleshooting</A
></H1
><DIV
CLASS="section"
><H2
CLASS="section"
><A
NAME="AEN461"
>12.1. The program tells me it can't import images</A
></H2
><P
>&#13;			Have you checked that:
			<P
></P
><OL
TYPE="1"
><LI
><P
>&#13;						The camera is working in Linux and the driver is properly set up?
					</P
></LI
><LI
><P
>&#13;						No other programs are using the camera?
					</P
></LI
><LI
><P
>&#13;						The program used for importing pictures and video is installed
						and working. (See the preferences menu (CTRL+P))?
					</P
></LI
></OL
>
		</P
></DIV
></DIV
><DIV
CLASS="NAVFOOTER"
><HR
ALIGN="LEFT"
WIDTH="100%"><TABLE
SUMMARY="Footer navigation table"
WIDTH="100%"
BORDER="0"
CELLPADDING="0"
CELLSPACING="0"
><TR
><TD
WIDTH="33%"
ALIGN="left"
VALIGN="top"
><A
HREF="x272.html"
ACCESSKEY="P"
>Prev</A
></TD
><TD
WIDTH="34%"
ALIGN="center"
VALIGN="top"
><A
HREF="index.html"
ACCESSKEY="H"
>Home</A
></TD
><TD
WIDTH="33%"
ALIGN="right"
VALIGN="top"
>&nbsp;</TD
></TR
><TR
><TD
WIDTH="33%"
ALIGN="left"
VALIGN="top"
>Getting access to the image files in your animation.</TD
><TD
WIDTH="34%"
ALIGN="center"
VALIGN="top"
>&nbsp;</TD
><TD
WIDTH="33%"
ALIGN="right"
VALIGN="top"
>&nbsp;</TD
></TR
></TABLE
></DIV
></BODY
></HTML
>